IBX nagelbehandeling

IBXIBX, de behandeling voor mannen, vrouwen en kinderen om de natuurlijke nagel te herstellen, verstevigen en te beschermen.

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om de natuurlijke nagels te beschermen.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is de enige in zijn soort. Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel. Ook tijdens of na chemokuren helpt het de nagel te versterken.

Deze behandeling is in combinatie met Dadi’Oil de behandeling voor de zwakkere natuurlijke nagels!

Contactgegevens:

Beautiful by Malou Nagelsalon
Prins Bernardlaan 34
3901 CC Veenendaal

Tel: 06 28 85 95 35
E-mail: malouylenbroek @ hotmail.com

KvK-nummer: 65596927
BTW-nummer: NL176744526B01